Mediplast tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä urologisia tuotteita lisätarvikkeineen. Valikoima sisältää esimerkiksi katetreja, stenttejä, dormia-koreja, kiinnitystuotteita, puudutusgeelejä, liukugeelejä ja -ruiskuja. Tuotteet sopivat käytettäväksi sekä sairaalaympäristössä että kotona. Edustamme Suomessa myös Coloplastin endourologista tuotevalikoimaa. Suuri osa urologian valikoimastamme on saatavana joko täysin PVC-vapaana tai ftalaatittomana PVC:nä.

GEELIT / RUISKUT

Meiltä Mediplastilta löydät laajan ja potilasturvallisen valikoiman geelejä ja ruiskuja. OptiLube-liukugeeli on vesipohjainen, yleiskäyttöön sopiva liukugeeli, jota on turvallista käyttää suoraan iholla ja limakalvoilla. Tuotteita on saatavana useissa pakkaustyypeissä keskittyen kuitenkin kerta-annospakkauksiin, joiden kontaminoitumisen riski on pienempi kuin isommilla pakkauksilla. Katetrin laittoon liukasteruiskut vähentämään kitkaa sekä lidokaiinia sisältävät ruiskut lievittämään kipuja paikallisesti. Ruiskuissa on pyöristetty pää hellävaraista tuntumaa varten, ja niitä on saatavana eri tilavuuksina, jolloin naisille ja miehille on valittavissa tarkoituksenmukaisin tuote. Näin voidaan myös välttää tarpeetonta jätteen kertymistä.

KATETEROINTISETTI

Mediplast tarjoaa useita erilaisia pesusettejä virtsarakon katetrointiin. Valmiit setit säästävät aikaa, koska eri tarvikkeita ei tarvitse poimia erikseen jokaista hoitotoimenpidettä varten. Räätälöimme setit tarvittaessa tarpeittenne mukaan. Kaikki setit ovat lateksittomia, eivätkä ne sisällä pvc:tä. Nopeaa, yksinkertaista ja turvallista.

KESTO- JA HUUHTELUKATETRIT

Valikoimassamme on Coloplastin kesto- ja huuhtelukatetrit eri materiaaleissa sekä suprapubiset katetrit ja setit. Valtaosa katetreista on 100% silikonia. Suprapubisissa katetreissa on myös silikonikatetri integroidulla ballongilla, joka on miellyttävämpi potilaalle katetria vaihdettaessa.

KERTAKATETRIT JA SONDIT

Mediplastin kertakatetrit on valmistettu täysin PVC-vapaista materiaaleista. Katetreissa on viisto kärkiaukko ja pehmeä pyöristetty pää. Tuotteet on värikoodattu voimassa olevan standardin mukaan ja saatavana on sekä Nelaton- että Tiemann-kärkisiä. Mediplast tarjoaa myös suuren valikoiman sondeja: duodenaaliletkut, nenä-mahaletkut ja rektaaliputket ovat kaikki täysin ftalaatittomia sekä värikoodattuja koon helppoa tunnistamista varten. Duodenaali- ja nenä-mahaletkuissa on röntgenpositiivinen linja sekä pituusmerkinnät.

MUUT UROLOGISET TUOTTEET

Mediplastin muun urologisen valikoiman ja lisätarvikkeiden painopiste on turvallisuudessa ja käyttäjäystävällisyydessä. Kiinnitystuotteet ovat hypoallergeenista materiaalia, joten ne sopivat kaikille ihotyypeille ja pysyvät varmasti paikallaan ilman ihoreaktioita. Valikoima sisältää myös huuhtelusetin, nefrostomiatarvikkeita sekä katetrointitarvikkeita. Coloplastin endourologian valikoimassa on muun muassa dormiakoreja, ureterstenttejä ja -katetreja sekä Easivac lastujenkerääjä.