Henkilökohtaisten suojavaatteiden tulee suojata sekä käyttäjää että potilasta. Hoito asettaa tänä päivänä korkeat vaatimukset suojaukselle, materiaalille, mukavuudelle ja toimivuudelle. Mediplastilta saa kaiken, mitä tarvitaan päivittäisessä työssä, kuten käsineet, maskit, takit ja henkilöstön vaatteet. Tarjoamme myös joustavia ratkaisuja potilasvaatteille, joita voi tilata yksittäin tai setteinä.

KERTAKÄYTTÖVAATTEET

Sertifioitu leikkaussalitekstiili Mertex Hiilikuitulankaa sisältävä erikoistekstiili, joka on kehitetty käytettäväksi erikoistyöasuihin, leikkaustakkeihin sekä suojaus- ja peittelytarkoituksiin standardin SS-EN 13795:2011 mukaisesti. Asiakaskohtaiset leikkaussalivaatteet Tarjoamme kattavan valikoiman yllä mainitusta sertifioidusta tekstiilistä valmistettuja leikkaussalivaatteita. Ompelemme tekstiilejä myös omien tarpeidenne mukaan. Kerromme mielellämme lisää.

POTILASVAATTEET

Potilasvaatteita käytetään takaamaan potilaille mahdollisimman miellyttävä asiakaskokemus ja vähentämään potilaan mahdollista haavoittuvuuden tunnetta hoidon aikana. Vaatteita on saatavana sekä setteinä että erillispakattuina, ja ne antavat hyvän suojan ja mukavuuden ennen tutkimusta tai toimenpidettä sekä tutkimuksen aikana. Potilassetti on hoitohenkilöstöä helpottava ratkaisu, joka minimoi potilaan vaatteiden valmisteluun käytettävän ajan. Saatavana on myös lapsille sopivia settejä.

SUOJATAKIT

Hoitotyössä tarvittavilta suojatakeilta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia riippuen missä toimenpiteissä ja miten niitä käytetään. Meillä on laaja valikoima takkeja eri materiaaleista, eri värisinä ja eri tyyppisillä napituksilla. Suojatakit on luokiteltu henkilönsuojainasetuksen (EY) 2016/425 ja lääkinnällisiä laitteita koskevan EU-asetuksen 2017/745 mukaisesti.