Mediplast toimii jakelijana useille eri valmistajille ja tuotteille henkilökohtaisen hygienian tuotealueella. Valikoimassa on kertakäyttöisiä ruokalappuja, suojaliinoja, poikkilakanoita sekä suun, vartalon ja hiusten hoitoon tuotteita, jotka soveltuvat erityisesti vuodepotilaille, joilla ei ole mahdollisuutta harjata hampaita, käydä suihkussa tai pestä hiuksia tavallisella tavalla. Hoitoon liittyvien infektioiden vähentäminen on keskeisessä asemassa yhdessä potilaiden hyvinvoinnin kanssa. Tärkeää on myös henkilöstön pienempi työkuormitus ja mahdollisuus noudattaa voimassa olevia ohjeistuksia.

SUUNHOITO

SUNNHOITO

Erityisesti suunhoitoon suunnitellut tuotteet auttavat potilaan suuhygieniassa riippumatta siitä pystyykö potilas huolehtimaan suuhygieniasta itse tai hoidetaanko tämä hoitohenkilökunnan toimesta. Suunhoitotuotteet ovat tehokkaita mutta hellävaraisia, puhdistaen plakkia, kosteuttaen suun limakalvoja ja saatavilla tarvittaessa myös imutoiminnolla. Tuotteet on suunniteltu edesauttamaan tehokkaita ja selkeitä hoitokäytäntöjä.

HENKILÖHYGIENIA

HENKILÖHYGIENIA

Kertakäyttöiset valmiiksi kostutetut pesupyyhkeet ja hiustenpesumyssy ovat miellyttävä tapa vartalon ja hiusten pesuun silloin kun perinteinen peseytyminen ei ole mahdollista. Tuotteet ovat dermatalogisesti testattuja. Tuotevalikoimasta löytyvät myös etanolipohjainen käsihuuhde sekä muita kertakäyttöisiä tuotteita henkilökohtaiseen hygieniaan.