CUSA Ultraääniaspiraattori on vakiinnuttanut paikkansa neurokirurgisissa leikkaussaleissa jo vuosikymmenten ajan. Toisin kuin skalpelilla tehdyssä dissektiossa, ultraääniablaatiossa kirurgi pystyy tekemään pehmytkudokseen, juosteiseen kudokseen ja kovaan kudokseen, kuten luuhun kohdistuvia dissektioita tarkemmin ja kontroidummin. Koska leikkauksen kohteena oleva kudos voidaan dissektoida valikoidumin vahingoittamatta sen ympärillä olevia elintärkeitä rakenteita, kuten hermoja ja verisuonia, saadaan leikkauksen kohteena oleva kudos poistettua täydellisemmin.

CUSA Excel+

CUSA Excel+

CUSA Excel+ -Ultrasonic Surgical Aspirator -ultraääniaspiraattori on tarkoitettu kirurgisiin toimenpiteisiin, joissa kudosta halutaan hajottaa, emulsoida ja aspiroida. Käyttökohteita ovat mm. neurokirurgia, gastrointestinaalinen ja siihen liittyvien elinten kirurgia, urologia, plastiikka- ja rekonstruktiivinen kirurgia, yleiskirurgia, ortopedia, gynekologia, thoraxkirurgia, laparoskooppinen kirurgia ja torakoskooppinen kirurgia.

CUSA Clarity

CUSA Clarity

CUSA Clarity edustaa ultraääniablaation uutta sukupolvea tarjoten parempaa suorituskykyä ja mahdollistaen nopean ja turvallisen pehmeän, juosteisen ja kovan kudoksen poiston.  Kaksi eri taajuudella toimivaa käsikappaletta sekä laaja valikoima leikkauskärkiä mahdollistavat CUSA Clarityn käytön sekä neurokirurgiassa että maksakirurgiassa.