Neurokirurgiset lisävarusteet sisältävät laajan valikoiman käytännöllisiä lisävarusteita jokapäiväisiin neurokirurgisiin toimenpiteisiin, kuten aivopumpulit, kertakäyttöiset perforaattorit ja klipsit haavan reunojen verenvuodon tyrehdyttämiseen.

Aivopumpulit

Aivopumpulit

Korkealuokkaiset aivopumpulit ja neurokirurgiset leikkaustaitokset erilaisiin tarpeisiin.  Liittyvät tiedot Lue lisää American Surgical Company (en)

Päänahkaklipsit

Päänahkaklipsit

Kertakäyttöisillä päänahkaklipseillä tyrehdytetään verenvuoto päänahan haavan reunaan. Aaltomainen, atraumaattinen muoto ja säädettävä sulkukireys estävät ihonekroosin. Matala profiili antaa enemmän tilaa leikkaustoimenpiteelle. Reunoilla olevat siivekkeet helpottavat käsittelyä.

Kertakäyttöiset perforaattorit

Kertakäyttöiset perforaattorit

Kertakäyttöinen Codman Disposable Perforator -perforaattori on tarkoitettu kallon lävistämiseen. Oikein käytettynä se irtoaa luusta automaattisesti, kun lävistys on tehty ja kun poran kärkeen ei enää kohdisteta painetta.

Optidynamic

Optidynamic

Käytetään lannepaineen mittaamiseen. Parannettu dynaaminen paineherkkyys ja parampi mahdollisuus havaita pienet selkärangan abstraktiot. Helppolukuinen.