Mediplast tarjoaa useita innovatiivisia kulutustarvikkeita vastaamaan nykyisiin hygienian, käyttäjäystävällisyyden ja steriiliyden vaatimuksiin. Tuotteita, joiden avulla voidaan säästää aikaa ja varmistaa sekä toiminnan tehokkuus että turvallisuus. Valikoimassamme on peittelytuotteita kaikentyyppisiin toimenpiteisiin, leikkaussaliliinoja, asiakaskohtaisia settejä, laitesuojuksia, imusettejä ja -tuotteita, suojavarusteita henkilöstölle, vuodetuotteita sekä haavadreenejä.

HAAVADREENI

Mediplast tarjoaa haavadreenejä sekä täydellisinä setteinä että erillisinä dreenikatetreina. Tarjolla on omat tunnetut tuotemerkkimme Bellovac, Exudrain ja Abdovac. Edustamme myös italialaista Redax-yritystä ja myymme heidän haavadreeniään pohjoismaisilla markkinoilla.

ESMARK-SITEET

Mediplast myy lateksittomasta kumista valmistettuja pehmeitä ja joustavia siteitä. Siteitä käytetään ennen kaikkea verettömän alueen aikaansaamiseksi raajaleikkauksissa, ja niitä on saatavana myös puuterittomina.

LEIKKAUSSALIPEITTELY

Peittelyn tuotteita voit valita sekä Medlinen että Paul Hartmannin valikoimista, joista löydät useista eri materiaaleista valmistettuja tuotteita. Selaa Medlinen kuvastoa, joka sisältää miltei 500 eri tuotetta. Löydät sekä yksittäisiä steriilejä liinoja että valmiita steriilejä peittelypakkauksia.

PESUSETIT JA MALJAT

Mediplastilla on oma valikoima pesu- ja siteenvaihtosettejä, maljasettejä ja yksittäisiä kulhoja ennen leikkausta tehtävää puhdistusta tai siteenvaihtoa varten. Valmiit setit säästävät aikaa, koska sinun ei tarvitse poimia tarvikkeita erikseen jokaista hoitotoimenpidettä varten. Räätälöimme jokaisen setin tarvittaessa tarpeidenne mukaan. Kaikki setit ovat lateksittomia, eivätkä ne sisällä pvc:tä. Nopeaa, yksinkertaista ja turvallista.

VUODE/LEIKKAUSSALIPÖYDÄN SUOJAUSTUOTTEET

Käytännölliset, valmiiksi pakatut vuodesetit leikkaustasoa varten säästävät aikaa. Löydät useita settivaihtoehtoja, joissa on juuri toimenpiteessä tarvittavat tuotteet. Vuodetuotteiden joukosta löydät myös lämmittävän kertakäyttöpeiton, joka voi kulkea potilaan mukana koko sairaalassaolon ajan, sekä kertakäyttöisiä poikkilakanoita eri koossa.

KÄSINEET

Mediplastilla on laaja valikoima sekä korkealaatuisia steriileitä leikkauskäsineitä että tutkimuskäsineitä. Käsineitä on saatavana eri materiaaleista, kuten lateksi, polyisopreeni, neopreeni, nitriili, vinyyli sekä kopolymeeri (EVA). Meiltä saat käsineitä, jotka kestävät kemikaaleja, eivätkä sisällä kiihdytinaineita tai aiheuta kosketusallergiaa. Valikoimassamme on myös steriilejä tutkimuskäsineitä, ja niitä on saatavana pakattuna sekä yksittäin että pareittain.

MASKIT / SILMÄSUOJAT

Täältä löydät sekä maskit että hengityssuojat, jotka myötävaikuttavat turvalliseen hoitoon sekä käyttäjälle että potilaalle. Tarjoamme laajan valikoiman kaikkiin tilanteisiin. Saatavana on myös silmiä suojaavia visiirejä ja silmälaseja.

LEIKKAUSTAKIT

Leikkaustakkeja voit valita Medlinen leikkaustakkien laajasta valikoimasta. Selaa kuvastosta vahvistamattomia tai muovi- ja kangasvahvistuksella vahvistettuja takkeja.

POTILAAN PAIKALLEEN ASETTAMINEN

POTILAAN PAIKALLEEN ASETTAMINEN

KERTAKÄYTTÖISET TUOTTEET POTILAAN ASENNON TURVAAMISEEN ANESTESIAN AIKANAVOI VÄHENTÄÄ INFEKTIORISKIÄ Kertakäyttöisiä, potilaskohtaisia hihnoja yhdellä potilaalla käytettäessä infektioriskit, kuten MRSA-infektiot, voivat vähentyä verrattuna uudelleenkäytettäviin hihnoihin. KERTAKÄYTTÖINEN TUO TURVALLISSUUTTATarranauhaominaisuus on turvallinen yhden kerran käytössä niin, että potilaan asento voidaan turvata koko leikkauksen ajaksi.ALLERGIAYSTÄVÄLLINEN Hihnat ovat 100% lateksittomia. PEHMEÄ MATERIAALI Korkealaatuiset pehmeät hihnat, joissa ei ole metalliosia, voivat vähentää naarmujen ja muiden vaurioiden riskiä.

LEIKKAUSTAITOKSET

Mediplast tarjoaa potilasturvallisia röntegenlangallisia leikkaustaitoksia. Taitoksia on saatavana sekä kuitukankaisina että harsokankaasta valmistettuina.