Mediplastilla on laaja valikoima injektio- ja infuusiotuotteita. Kehitysyksikössämme Pohjois-Italiassa meillä on mahdollisuus kehittää tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan, jotka yhdessä perusvalikoimamme kanssa tarjoavat asiakkaidemme tarpeisiin ja vaatimuksiin sopivia vaihtoehtoja. Pääosa tuotteista on valmistettu ilman PVC:tä. Valikoimassa on mm. infuusio-/transfuusiosettejä, sekoitussettejä, TIVA-settejä, 3-tiehanoja ja tarvikkeita, kuten esimerkiksi virtausmittareita, takaiskuventtiileitä ja injektiokalvoja.

INFUUSIOLETKUSTO

Laaja valikoima erilaisia ja eri pituisia infuusioletkustoja helpottaa tarpeeseen sopivan letkuston löytämistä. Flowstopilla ja hydrofobisella suodattimella varustettu suojus yksinkertaistaa esitäyttöä (priming) ja vähentää samanaikaisesti vuodon ja kontaminoitumisen riskiä. Pyörivä luer-lukitus helpottaa infuusioletkuston kiinnittämistä sisääntuloon niin, että se kiinnittyy varmasti. Osaan seteistä sulkuventtiili, injektiokalvo ja 3-tiehana on asennettu valmiiksi.

TRANSFUUSIOLETKUSTO

Useita transfuusioletkustoja sisäänrakennetulla 200 mikrometrin suodattimella tehokasta suodatusta ja samanaikaista nopeaa transfuusiota varten. Transfuusioletkustoja on eripituisia ja niissä on mahdollisuus infusoida yksi tai kaksi pussia samanaikaisesti tarpeen mukaan. Flowstopilla ja hydrofobisella suodattimella varustettu suojus yksinkertaistaa esitäyttöä (priming) ja vähentää samanaikaisesti vuodon ja kontaminoitumisen riskiä. Pyörivä luer-lukitus helpottaa transfuusioletkuston kiinnittämistä sisääntuloon niin, että se kiinnittyy varmasti.

TIVA

TIVA-setti on valmistettu erityisesti laskimonsisäistä anestesiaa varten. Tuotetarjonta koostuu seteistä, joissa on erilaisia 3-tiehanan, takaiskuventtiileiden ja/tai antisifoniventtiilin yhdistelmiä, jotka asennetaan ruiskupumppuletkujen ja haluttaessa myös infuusioletkustojen kanssa. Samat valintavaihtoehdot ovat saatavana ns. mustekalaversiona, jossa letkuyhdistelmät korvaavat 3-tiehanat. Saatavana on laaja valikoima valmiita ratkaisuja, valmiiksi kiinnitettyinä tai irtonaisina. Voit valita itse haluatko tuotteet käyttövalmiina tai kenties mahdollisuuden kytkeä ja irrottaa eri komponentteja.

SEKOITUSSETTI / KÄRKI

Valittavana on useita erilaisia sekoitussettejä, kaikki tarkoitettu vähentämään roiskeita ja altistumista valmisteltaessa ja annosteltaessa toksisia lääkeaineita, esimerkiksi sytostaatteja ja antibiootteja. Sekoitussettejä on eri pituisia, 3-tiehanan kanssa tai ilman sekä yhdellä tai useammalla kärjellä. Toksisille lääkeaineille altistumisen riskin vähentämiseksi sekä valmistelun, annostelun että kuljetuksen aikana, suosittelemme suljettua uros luer -adapteria, joka aktivoidaan vasta liitettäessä naaras luer -lukitukseen tai injektiokalvoon.

IV:N KIINNITYS

Mediplast tarjoaa valikoiman IV-kiinnityssiteitä. Siteet koostuvat puoliläpäisevästä kalvosta, joka päästää läpi ilman mutta estää bakteereja ja viruksia pääsemästä pistoskohtaan. Sidoksessa on läpinäkyvä kalvo, joka mahdollistaa pistoskohdan tarkkailun, kiinnitysteippi ja kehysjärjestelmä helpottamaan laittoa sekä hypoallergeeninen ihoystävällinen liima.

KANYYLIT

Mediplastilla on laaja valikoima injektiokanyyleita. Kanyylit on valmistettu lääketieteellisestä ruostumattomasta teräksestä. Ne on yksittäispakattu steriilisti repäisypakkaukseen ja niissä on polypropyleenistä valmistettu suojahylsy.

INFUUSIOLETKU

Infuusioletku

Mediplast on laaja valikoima infuusioletkuja ja ruiskupumppujen letkuja. Letkujen pituuksia ja yhdistelmävaihtoehtoja on erilaisia ​​tarpeiden ja käyttöalueen mukaan.

3-SUUNTAISET HANAT

3-suuntaiset hanat

Mediplastilla on laaja valikoima 3-tiehanoja sekä yksittäin että jatkeilla ja/tai hanalohkoilla. Erilaisia ​​yhdistelmämahdollisuuksia on tarpeiden ja käyttöalueen mukaan.

YLIPAINEMANSETTI

Ylipainemansetti

Kertakäyttöiset ja uudelleen käytettävät painemansetit on suunniteltu tasapainottamaan arvoa ja suorituskykyä.

MUUT TARVIKKEET

Mediplastilla on laaja valikoima infuusiotarvikkeita. Saatavana on useita letkupituuksia ja yhdistelmämahdollisuuksia tarpeesta ja käyttöalueesta riippuen.