Mediplastilla on kattava valikoima hengitystuotteita maskeista happihoitoon. Kaikki tuotteet ovat lateksittomia allergiariskin minimoimiseksi. Hengitystuotevalikoimasta löytyy myös tuotteita ilman PVC:tä. Hengitystuotekategoriassa tarjoamme myös Parin tuotteita sekä terveydenhuoltoon että kotihoitoon. Pari on maailman johtava potilaiden hengityksenhoitotuotteiden valmistaja.

HENGITYSTUOTTEET

Mediplastin hengitystuotteiden valikoima sisältää tuotteita happimaskeista ja hengityksenhoitolaitteista happiletkuihin ja muihin hapenantotuotteisiin. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja monet niistä valmistamme itse. Osa tuotteista on PVC-vapaita, ja koko tuotevalikoima on lateksiton, joka on tärkeää sinulle ja potilaillesi allergiariskin minimoimiseksi. Liittyvät tiedot

HAPPIHOITO

Valikoimassamme on useita erityyppisiä hapenantotuotteita, kuten happimaskit, anestesiamaskit ja happiviikset. Valikoima tarjoaa potilaan hoidon toiminnallisen hapenannon kaikki tarpeet. Suuri osa tuotevalikoimasta on saatavana PVC-vapaana.

THORAX-DREENIT

Mediplastilla on kattava valikoima tuotteita thoraxin dreneeraukseen. Myymme Pohjoismaissa Redax:in tuotteita. Heidän valikoimassaan on muun muassa sairaalahoidon tarpeisiin vastaavia Drentech pleuraimuja sydän- ja rintaelinkirurgiaan. Lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa thoraxdreenejä, perkutaaninen dreenisetti ja kannettava pleuraimujärjestelmä.

INHALAATIO

INHALAATIO

Mediplastilla on laaja inhalaatiotuotteiden valikoima, koostuen osittain omista kehittämistämme tuotteista ja osittain tunnetuista tuotemerkeistä, kuten PARI. Valikoimaan kuuluu muun muassa kotiympäristössä käytettäviä inhalaatiotuotteita, kuten kiinteät ja kannettavat kompressorit, sekä myös tuotteita sairaalakäyttöön.

PEP/RMT

PEP/RMT Ny

Pep/Rmt™  on yksinkertainen ja helppokäyttöinen harjoituslaite potilaan hengityksen vahvistamiseen. Maskien, vastusten ja muiden tarvikkeiden yhdistelmillä voi räätälöidä laitteen joko hengitysharjoituksia tai oireita helpottavaa hoitoa varten, ja jota voidaan käyttää niin laitos- kuin kotihoidossa. Pep/Rmt voidaan räätälöidä neljää tarkkaa hoitoa varten, mikä kattaa kaikki potilasluokat.