Kun potilas ei eri syistä johtuen pysty täyttämään ravitsemuksellisia tarpeitaan normaalisti, voidaan turvautua enteraalisen ravitsemisen keinoihin. Mediplastilla on ratkaisuja sekä gastriseen että nasogastriseen enteraaliseen ravitsemukseen. Teemme yhteistyötä muutamien maailman johtavien valmistajien kanssa ja kaikki tuotteet täyttävät ISO 80369-3:n kriteerit. Tämä standardi on suunniteltu virheellisten liitäntöjen välttämiseksi hoitotyössä eri hoitojärjestelmien välillä.

NASOGASTRINEN

NASOGASTRINEN Ny

Mediplastilla on monia korkealaatuisia tuotteita nasogastriseen enteraaliseen ravitsemukseen. Tuotteet täyttävät ISO 80369-3:n kriteerit. Tämä standardi on suunniteltu virheellisten liitäntöjen välttämiseksi hoitotyössä eri hoitojärjestelmien välillä. Kaikki tuotteet ovat ENFit-liitännällä.

GASTRINEN

GASTRINEN

Meillä on laaja tarjonta korkealaatuisia tuotteita gastriseen enteraaliseen ravitsemukseen. Edustamiamme tuotteita valmistaa muun muassa AMT Inc. Tuotteet täyttävät ISO 80369-3:n kriteerit, standardi, joka on suunniteltu hoitotyössä tapahtuvien virheellisten liitäntöjen välttämiseksi eri hoitojärjestelmien välillä hoidossa. Mediplastin valikoimassa on myös tunnettu MiniOne syöttönappi, pehmeä ja pienikokoinen nappi matalalla profiililla.

ENFIT

ENFIT

Kansainvälinen standardisoimisjärjestö, ISO, on ryhtynyt toimenpiteisiin virheellisten letkuliitäntöjen välttämiseksi eri terveydenhuollon järjestelmien välillä. Yksi ensimmäisiä osa-alueita on enteraalinen ravitsemus, ISO 80369-3. Kansainvälinen järjestö, GEDSA (The Global Enteral Device Supplier Association), on kehittänyt ainutlaatuisen ENFit-liitännän, jota käytetään ainoastaan enteraalisessa ravitsemuksessa. Maailmanlaajuisesti tullaan siirtymään enteraalisessa ravitsemuksessa ENFit-liitäntään.

ENTERAALLISET RUISKUT

ENTERAALLISET RUISKUT

Mediplast tarjoaa enteraalisia ruiskuja sekä kertakäyttöisinä että monikäyttöisinä. Kaikissa ruiskuissa on ENFit-liitäntä ISO 80369-3:n mukaisesti.