Tarjoamme suuren valikoiman turvallisia ja käyttäjäystävällisiä avannetuotteita. Tuotteet ovat huomaamattomia käyttäjän tarpeet huomioiden. Mediplastin tyhjennettävät ileostomiapussit ovat turvallisuussyistä ja vuotojen riskin minimoimiseksi varustettu takaiskuventtiilillä. Useita tuotteita on saatavana eri värisinä, joka tekee tuotteesta ennemminkin henkilökohtaisen apuvälineen kuin sairaalatuotteen.

KOLOSTOMIA ELI PAKSUSUOLIAVANNE

Suljetut KoloBa-kolostomiapussit on suunniteltu sinun turvallisuuttasi ajatellen. Tuotteissa on kaksikerroksinen hydrokolloidikiinnitys parasta istuvuutta ja pitävyyttä varten. Avannetta lähinnä oleva tumma osa on imukykyisin ja muotoiltavissa, ja se tiivistyy hyvin avanteen ympärille vähentäen ohivuotoriskiä. KoloBa Softissa on erittäin pehmeä ja ohut hydrokolloidi, joka on erittäin joustava ja mukautuva. Kaikki kolostomiapussit on varustettu ainutlaatuisella hiilisuodattimella, joka on suojattu ylimääräisellä ilmakanavilla varustetulla väliseinällä, mikä vähentää suodattimen peittymisen tai vuotojen riskiä. Suodatin auttaa myös pussin täyttyessä, tällöin pussia painetaan kevyesti kädellä, jotta ilmakanavat avautuvat ja ilma kulkee hallitusti suodattimen läpi.

ILEOSTOMIA ELI OHUTSUOLIAVANNE

Mediplastin tyhjennettäviä IloBa-ileostomiapusseja on, samoin kuin KoloBa-pusseja, saatavana sekä mustina että beigeinä. IloBa-pusseissa on kaksikerroksinen hydrokolloidikiinnitys parasta istuvuutta ja pitävyyttä varten. Avannetta lähinnä oleva tumma osa on imukykyisin ja muotoiltavissa, ja se tiivistyy hyvin avanteen ympärille vähentäen ohivuotoriskiä. Lisäturvallisuutta käyttäjälle IloBa-ileostomiapussissa tarjoaa sisäänrakennettu takaiskuventtiili, joka estää pussin sisällön valumisen takaisin avanteeseen. IloBa on ainoa pussi, joka tarjoaa tämän ominaisuuden. Tuotteet on varustettu ainutlaatuisella hiilisuodattimella, joka on suojattu ylimääräisellä ilmakanavilla varustetulla väliseinällä, mikä vähentää suodattimen peittymisen tai vuotojen riskiä. Suodatin auttaa myös pussin täyttyessä, tällöin pussia painetaan kevyesti kädellä, jotta ilmakanavat avautuvat ja ilma kulkee hallitusti suodattimen läpi.

UROSTOMIA ELI VIRTSA-AVANNE

Tyhjennettäviä UroBa-urostomiapusseja on saatavana sekä yksi- että kaksiosaisina. UroBa-pusseissa on kaksikerroksinen hydrokolloidikiinnitys parasta istuvuutta ja pitävyyttä varten. Avannetta lähinnä oleva tumma osa on imukykyisin ja muotoiltavissa, ja se tiivistyy hyvin avanteen ympärille vähentäen ohivuotoriskiä. Mediplastin tuotteet on varustettu takaiskuventtiilillä, joka estää virtsaa valumasta takaisin avanteeseen, sekä pehmeällä tyhjennysventtiilillä helppoa ja sujuvaa tyhjennystä varten.

MUUT AVANNETUOTTEET

Mediplastin muu avannetuotevalikoima on tarkoitettu niille, joilla ei ole tarvetta tavalliselle avannesidokselle. Tuotteet samalla ihoystävällisellä hydrokolloidilla ja turvallisuudella heille, jolla on pidätyskykyinen avanne. Muotoiltavat ja tyhjennettävät lasten tuotteet, jotka ovat erityisen hellävaraisia iholle. Lisävarusteina sidokset suprapubisen katetrin tai mahalaukkuavanteen ympärille.