Terveydenhuollon parissa työskentely on tärkeä tehtävä. Me Mediplastilla tapaamme päivittäin terveydenhuollossa työskenteleviä työlleen omistautuneita ihmisiä, jotka tekevät parhaansa paremman ja turvallisemman hoidon toteuttamiseksi. He tekevät työtä yhä useammille potilaille, entistä lyhyemmässä ajassa ja niukemmilla resursseilla.

Terveydenhoidon parantamiseksi Mediplast on tukenasi, aina valmiina toimittamaan osaamista ja innovatiivisia ratkaisuja.

Uskomme läheisiin yhteistyösuhteisiin. Kun olemme päivittäin läsnä eri hoitoympäristöissä, näemme tarpeesi ja voimme huomioida toiveesi. Korkeatasoisen, kokonaisvaltaisen osaamisemme ja vuosien kokemuksemme avulla voimme tarjota tietojamme ja neuvojamme, jotka todella ovat merkityksellisiä. Tämä kaikki voidaksemme tarjota potilaille parhaan mahdollisen hoidon.

Läheinen yhteistyökumppani pohjoismaiselle terveydenhuollolle
Mediplast on ruotsalainen lääkinnällisten tuotteiden toimittaja ja pääasialliset markkinamme ovat Pohjoismaissa. Tuotevalikoimamme muodostuu osittain omista korkealaatuisista tuotteistamme, jotka on usein kehitetty läheisessä yhteistyössä terveydenhuollon asiakkaidemme kanssa, sekä osittain muiden tunnettujen toimittajien tuotteista.

Tuotevalikoimamme on laaja ja sisältää kaiken kertakäyttöisistä tuotteista huipputeknisiin, investointiluonteisiin tarvikkeisiin ja laitteisiin. Tuotteita on saatavana eri erikoisaloille, kuten kirurgia, thorax/neuro/ortopedia, radiologia/neuroradiologia/kardiologia, sidonta, tehohoito/anestesia, korva-nenä-kurkku, avanteenhoito sekä kotisairaanhoito.